Ofertele pentru produsul

 

Westinghouse JULIEN 72255 ventilator de tavan cu telecomanda,  Ø 137 cm (JULIEN 72255)

1 558,00 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dalap.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 558,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Westinghouse: Westinghouse Ventilator tavan

Faro Barcelona 33710 Aloha Ventilator tavan 1 128,00 RON Faro Barcelona 33710 Aloha ZAMBELIS LIGHTS 19136-B Ventilator tavan 2 642,00 RON ZAMBELIS LIGHTS 19136-B Westinghouse Cyclone (78370) Ventilator tavan 518,99 RON Westinghouse Cyclone (78370) Faro Barcelona Cuba 33352 Ventilator tavan 1 357,00 RON Faro Barcelona Cuba 33352
Descrierea produsului
Diametru 137 cm
Consum 57 W
Numar viteze 3
Lampa Nu
Greutate 7.2 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Profitați la maximum de designul curat și simplu al ventilatorului de tavan Westinghouse Julien 72255. Nuanțele plăcute de nichel periat și lamele transparente sunt potrivite practic pentru orice interior, indiferent dacă doriți să folosiți ventilatorul într-un birou, casă, birou, magazin sau hală de producție sau într-un depozit. Controlul ventilatorului de tavan se face prin telecomanda cu trei trepte, inclusă în pachet.
Motorul cu trei trepte răcește efectiv spațiile (încăperile) până la o suprafață de 36 m2, cu lamele având un diametru de 137 cm. Funcționează cu cea mai mare putere de 57 W și viteze de până la 194 RPM la un nivel estimat de zgomot de 56 dB (A).
Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Julien 72255

Design curat si simplu
Telecomanda inclusa
Reduce temperatura simtita cu cel putin 4 grade in zilele calde
Reduce si salveaza costurile de incalzire cu 30% pe timp de iarna
Motor cu 3 repte
Montare pe tavan fara probleme
Instalare simpla datorita sistemului downrod

Climat ideal vara si iarna
Ventilatorul de tavan Westinghouse Julien 72255 vă va menține răcoros datorită motorului, cu setările sale in trei trepte. Iarna, îi veți aprecia performanța atunci când împingeți aerul cald pe podea și vă mențineți confortul termic. Folosind un ventilator, puteți economisi până la 30% din costurile de încălzire.
Functionarea de vara a ventilatorului Westinghouse JULIEN 72255
În timpul funcționării de vară a ventilatorului, rotația lamelor este în sens invers acelor de ceasornic. Ventilatorul de tavan suflă aerul și te răcorește plăcut. Temperatura „simțita este redusă cu cel puțin 4 °C.
Functionarea de iarna a ventilatorului Westinghouse JULIEN 72255
Iarna, ventilatorul de tavan Westinghouse JULIEN 72255 poate economisi o suma considerabilă la încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul în modul de iarnă, unde lamele se rotesc în sensul acelor de ceasornic și stabilesc o viteză redusă. Acesta amestecă aerul cald de la tavan cu aerul mai rece de la podea, încălzind astfel spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan vă va reduce costurile de încălzire cu până la 30%!
Design simplu si curat
Ventilatorul de plafon Westinghouse Julien 72255 este proiectat cu un design simplu și versatil, care se va potrivi cu fiecare cameră, atât în spații rezidențiale, cât și nerezidențiale. Culoarea nichelului periat și designul transparent al lamelor se armonizează, se amestecă și mențin o atmosferă calmă în case și birouri.

Motor puternic cu o durata lunga de viata
Ventilatorul de tavan este echipat cu un motor puternic cu 3 trepte, invers. Puteți seta cu ușurință nivelul fluxului de aer pentru amestecarea ușoară a aerului sau răcirea intensivă.
Instalare usoara datorita sistemului cu tije
Sistemul de montare a tijei vă va ajuta să instalați ventilatorul de tavan rapid și ușor. Este întotdeauna necesar să utilizați o tijă de extensie. Pentru tavanele joase, trebuie doar să instalați tija inclusă în pachet, în cazul tavanelor înalte, puteți cumpăra o tijă prelungitoare de 30 sau 45 cm lungime. Acest sistem nu permite instalarea încastrată a ventilatorului de tavan (instalarea întotdeauna cu tijă).
Accesorii potrivite
Puteți achiziționa o tijă extensibilă de 30 cm sau 45 cm ca accesoriu (utilizată pentru tavane înalte). Presiune acustică (dB/3m): 56 Diametru: 137 cm Tensiune (V): 230 Curentul nominal (A): 0,26 Frecvență (Hz): 50 Putere nominală (W): 57 Dimensiune: vezi diagrama Greutate: 7,2 kg Culoare: nichel periat Viteza (rot/min): 194 Versiune: cu telecomanda Aplicare: pentru racire aer Max. dimensiunea camerei: 36 m2 Montare: tavan Marca de certificare (CE): CE Numărul de viteze a motorului: 3 Culoarea paletelor: transparent Numărul paletelor: 3 Control: Telecomandă Înclinarea paletelor: 12° Sistem de prindere: DownRod Model: JULIEN 72255 Accesorii: Telecomandă Marcă: Westinghouse

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.